Alle steun is welkom

Zoldervloerisolatie

Wenst u een extra laagje isolatie op uw koude zoldervloer? Geen probleem! Vanaf 12 cm PUR komt u in aanmerking voor een premie van de Vlaamse Overheid. U leest er hier alles over!

Uiteraard kunnen we uw zoldervloer ook isoleren met minder centimeters PUR vloerisolatie. Dit wil niet zeggen dat uw zolder niet voldoende geïsoleerd zou zijn, maar helaas komt u dan niet in aanmerking voor de premies van de Vlaamse Overheid.

foto van iemand die een gaatje prikt in de isolatie

Vloerisolatie

Uw oude vloer uitgebroken en tijd voor iets nieuws? Eventueel zelfs met vloerverwarming? Voorzie dan zeker de nodige PUR-vloerisolatie! Ook hiervoor voorziet de Vlaamse Overheid in vele gevallen een premie. Op hun website staat een simulator waarmee u kan berekenen hoeveel uw premie zou bedragen. Alle informatie en voorwaarden vindt u hier.

Hebt u vragen over de mogelijkheden, de isolatiewaarden, … Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vele steden of gemeenten hebben ook een woonloket waar u terecht kan met uw vragen. Bovendien zijn er vaak ook lokale premies voor renovatiewerken. Het loont de moeite om hiernaar te informeren bij uw stad of gemeente!

Hebt u hulp nodig bij het invullen van attesten of documenten? Wij vullen deze graag voor u in! Vermeld zeker even uw factuurnummer bij de aanvraag.

PURplus is gespecialiseerd in vloerisolatie. Voor isolatie van (kruip)kelders, (spouw)muren, plafonds en daken verwijzen wij u graag door naar meer gespecialiseerde collega’s.

foto van een persoon die het product spuit